Terug Hulp nodig
385 keer terug gekeken

Verankeren, bevestigen, luchtdichten (gratis webinar)

Verankeren, bevestigen, luchtdichten (gratis webinar)

dinsdag 11 november 2014, 12.30 – 13.30 uur

Mede mogelijk gemaakt door De Kracht van de Combinatie

In dit webinar wordt ingegaan op trucs en tips, do’s en don’ts bij het krachtig en luchtdicht verbinden van bouwdelen. Het verankeren, bevestigen en luchtdicht afdichten van bouwdelen staat sterk in de belangstelling. 
Drie fabrikanten; Gebr. Bodegraven, fischer Benelux en tremco illbruck hebben al hun kennis en kunde gebundeld in het samenwerkingsverband De Kracht van de Combinatie. Want een goed ankerplan gaat niet zonder kennis van bevestigingsmaterialen en het juiste gebruik van kitten, banden en folies.
Want een goed ankerplan gaat niet zonder kennis van bevestigingsmaterialen en het juiste gebruik van kitten, banden en folies. In dit webinar zien we de praktische uitwerking van dit concept. De technisch adviseurs van alle drie de leveranciers gaan in op het gebruik van hun product en geven inzichtelijke voorbeelden van hoe een goed ankerplan en een goede uitvoering leiden tot een sterke, water- en luchtdichte verbinding. Ook wordt ingegaan op wat er in de praktijk wel eens fout gaat en hoe dat kan worden voorkomen.

Interessant voor: de uitvoerende bouwbedrijven en hun personeel. Projectleiders en bouwtechnici. Lezer van de bouwvakbladen Bouwwereld, Aannemer en ZZP'er in de Bouw.

dinsdag

11

november 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.