Terug Hulp nodig
247 keer terug gekeken

Hechting van verf

Hechting van verf

Dinsdag 28 april, van 19.00 tot 20.00 uur
In samenwerking met het Verf Advies Centrum

Een verflaag moet hechten aan de ondergrond, het liefst voor altijd. Op deze verflaag moet ook weer een andere verflaag kunnen hechten. Dit is niet altijd de praktijk. Regelmatig gaan verflagen bladderen, met soms hoge kosten voor het schildersbedrijf dat het werk moet herstellen.

In dit praktische webinar gaat Daan de Jeu in op het hechten van verflagen:– wat is de theorie achter de hechting van verf,– hoe meten we de hechting van verflagen– wat gaat er regelmatig mis– hoe kunnen slecht hechtende verflagen het best worden aangepakt. In dit webinar van een uur, wordt tot in detail ingegaan op ‘hechting van verf’. Gedurende de live-uitzending kunt u vragen stellen aan deskundige moderatoren of aan Daan de Jeu zelf.Het webinar is met name bedoeld voor de schilders die in de praktijk van alle dag te maken krijgen met hechting van verf.

Daan de Jeu
is vestigingsdirecteur van het Verf Advies Centrum (VAC). Zijn dagelijks werk is het opstellen van technische (prestatie) eisen voor schilderwerk en het controleren van schilderwerk.

Jan Maurits Schouten
, de presentator van dit webinar, is hoofdredacteur van SchildersVakkrant en Schildersvak.nl.

dinsdag

28

april 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.