Terug Hulp nodig
Aanvalsdetectie Hoe krijg je een signaal of alarm als je kind een epileptische aanval heeft? Is er een geschikt apparaat dat waarschuwt als er bij een familielid een aanval aankomt?...
620 keer bekeken

Aanvalsdetectie

Hoe krijg je een signaal of alarm als je kind een epileptische aanval heeft? Is er een geschikt apparaat dat waarschuwt als er bij een familielid een aanval aankomt? Het goede nieuws is dat er inmiddels al veel op de markt is. 

Maar hoe maak je een keuze? Op 21 maart laten specialisten zien wat er al is op het gebied van aanvalsdetectie. Ervaringsdeskundigen vertellen hoe de apparaten bij hen werken en we kijken naar de toekomst: wat komt er nog aan als het gaat om aanvalsdetectie. Ook belangrijk: hoeveel kost het en wat is er mogelijk als het gaat om vergoedingen?   

Tijdens het webinar van 19.00 - 20.00 uur kan iedereen die is ingelogd vragen stellen via de chatfunctie. Aansluitend wordt er een break-out room georganiseerd waar je persoonlijk vragen kunt stellen aan een specialist. Meer informatie hierover volgt per e-mail.  

Het webinar is gratis te volgen!  

Schrijf je nu in!

      

 

maandag

21

maart 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.