Terug Hulp nodig
77 keer bekeken

Hoe leer je effectief goede gewoonten aan (stop je slechte) en werk je slimmer?

Jerre Lubberts
Hoe leer je effectief goede gewoonten aan (stop je slechte) en werk je slimmer?

In deze webinar gaan we kort in op de wetenschap van het internaliseren van goede gewoonten. Er is de laatste jaren veel ontdekt dankzij het krachtiger worden van de fMRI scanners. We gaan deze inzichten toelichten en gebruiken om je te helpen een systeem te bouwen om van slechte gewoonten af te komen en nieuwe goede gewoonten te gaan aanleren in je werk. Blijvend en duurzaam! 

De 'motivatiegolf' om iets nieuws te leren zoals snellezen of mindmappen of om fitter te worden helpt ons om te beginnen en even vol te houden. Daarna verliezen we vaak de motivatie (net als een golf) en vallen we terug in oude gewoonten. Volgens de nieuwe inzichten kun je met weinig moeite toch goede nieuwe gewoonten aanleren en van oude slechte gewoonten afkomen.

In deze webinar leer je hoe dat kan door het opzetten van een slim systeem. Hierbij kan je gebruik maken van een slimme smartphone app. Vanwege de enthousiaste reacties op onze vorige Freelunch webinars (en gratis posters) hebben we besloten ook nu weer besloten om een gratis infographic te maken die je als poster kan ophangen.

donderdag

21

juli 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.