Terug Hulp nodig
55 keer bekeken

Slimmer samenwerken in teams

Jerre Lubberts
Slimmer samenwerken in teams

Goedwerkende teams zijn de 'ruggegraat' van iedere organisatie. Samen bepalen ze de (innovatie en concurrentie) kracht van de organisatie. In deze webinar gaan we behandelen hoe je meer uit je team(s) kan halen. Als manager óf lid van een team. We gaan een aantal praktische elementen bespreken die in samenhang elkaar versterken.

Elementen als Agile werken, Visual mapping, besluitvorming, samenwerking, kennis management en het vergroten van het innovatief- en lerend vermogen komen aan de orde. We leggen de link naar de andere webinars en maken je het makkelijk de tips de dag na de webinar in de praktijk te brengen.

We gaan in op hoe je slimme tooling kan gebruiken om veel tijd te besparen door virtuele samenwerking te verbeteren en hoe je samen tot nieuwe betere gewoonten kan komen. Vanwege de enthousiaste reacties op onze vorige Freelunch webinars (en gratis posters) hebben we ook nu weer besloten om een gratis infographic te maken die je na de webinar kan aanvragen om als poster te gaan ophangen.

donderdag

15

september 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.