Terug Hulp nodig

Doorbreek je denkpatronen - Frank Groot

Het doorbreken van denkpatronen vormt een van de grootste uitdagingen voor leiders van organisaties en is essentieel voor het realiseren van vernieuwing binnen organisaties en in markten. Maar ja, hoe pak je dat nu aan? 

Tijdens dit Freelunch Webinar neemt Frank Groot je mee in de wereld van het brein en reikt hij een denkmodel en de technieken aan die een heldere structuur en een creatieve impuls geven aan visie- en besluitvorming.

Frank N.M. Groot is registermarketeer en werkt vanuit zijn eigen bedrijf Vision>Decision als strateeg, adviseur en facilitator. Ook is hij auteur van het boek 52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers.

donderdag

21

maart 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.

Het webinar ‘Doorbreek je denkpatronen’ vond plaats op 21 maart 2013. Frank Groot presenteert. Hij is registermarketeer en werkt als strateeg, faciliator en adviseur voor zijn eigen bedrijf Vision>Decision. Daarnaast heeft hij het boek ’52 patroondoorbrekende denktechnieken voor managers’ geschreven.   

In de korte introductie wordt uitgelegd wat de deelnemers van het interactieve webinar kunnen verwachten. Zij kunnen live vragen stellen, die beantwoord worden door de moderatoren. De moderatoren kunnen ook vragen doorsturen naar de presentator, zodat de vraag ‘klassikaal’ behandeld wordt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van polls. Door middel van de polls kan het publiek haar mening kenbaar maken over verschillende stellingen en onderwerpen. Zo wordt er in een van de polls gesteld: ‘Patroondoorbrekend denken is in onze organisatie essentieel’. Van de deelnemers is 60% van mening dat patroondoorbrekend denken in grote tot zeer grote mate essentieel is.  

Dhr. Groot gaat verder met een uitleg over marktturbulentie en gamechangers. Vervolgens vertelt hij over de teammeetings en over de werking van onze hersenen. Dit brengt hij in verbinding met het hoofdonderwerp van vandaag: patroondoorbrekend denken. Nadat dhr. Groot hier uitgebreid op in is gegaan, sluit hij af en mogen de deelnemers van het webinar een enquête invullen.