Terug Hulp nodig
De Perfecte Elevator Pitch - Edo van Santen Of je nu jouw collega, klant of investeerder moet overtuigen. Het is essentieel om binnen een minuut jouw idee, product of dienst uit te kunnen leggen. Weinig mensen hebb...
101 keer bekeken

De Perfecte Elevator Pitch - Edo van Santen

De Perfecte Elevator Pitch - Edo van Santen

Of je nu jouw collega, klant of investeerder moet overtuigen. Het is essentieel om binnen een minuut jouw idee, product of dienst uit te kunnen leggen. Weinig mensen hebben de zin of tijd om 10 minuten naar jouw verkoopverhaal te luisteren. Met een Elevator Pitch raak je de emotie van de ander, zodat hij/zij meer wil weten en wel wil luisteren. Daarnaast dwingt het om echt tot de kern van jouw propositie te komen. Heel lastig om te doen, maar enorm effectief. 

Toptrainer Edo van Santen toont je de geheimen van succesvolle communicatie. Aan de orde komen o.a. omgaan met zenuwen en sprekersangst, concentratie, presentatie-technieken, gebruik van tonaliteit, lichaamstaal en non-verbaal gedrag, en de boodschap zodanig te verpakken, dat de toehoorders precies dát gaan doen of onthouden wat je als doelstelling had. Deze kennis werkt niet alleen zakelijk, maar ook thuis. 

Na dit #freelunch webinar weet je hoe je een ander kan overtuigen zodat je het meteen ’s middags al kunt inzetten.

Edo van Santen (@edovansanten) is gespecialiseerd in Elevator Pitch, Media en Presentatie Training. Edo leert je presenteren zonder angst, met plezier, en vanuit jouw kracht. Hij leert je jouw belemmering of drempel weg te nemen,om altijd te kunnen schitteren voor publiek, op het podium of voor de camera.

donderdag

7

november 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.