Terug Hulp nodig

ENERGY BOOST! Krachtlessen om sneller te veranderen en beter te presteren – Hans van der Loo

ENERGY BOOST! Krachtlessen om sneller te veranderen en beter te presteren – Hans van der Loo

Energie is de kracht waarmee je jezelf en anderen in beweging brengt, het is de basis voor nieuw gedrag en betere prestaties.

Ruim de helft van alle menselijke energie gaat in organisaties verloren. In een tijd waarin de prestatielat fors hoger wordt gelegd en waarin de omstandigheden waaronder gepresteerd moet worden alsmaar zwaarder worden, is dat een fors probleem. Minder energie vertaalt zich immers in lagere prestaties. Wat kun je tegen het energieverlies ondernemen? Heel veel! In deze freelunch geeft Hans van der Loo een aantal concrete krachtlessen om energielekken te dichten en nieuwe energie te creëren.

Deelname aan #freelunch is gratis.

Hans van der Loo is auteur, spreker en adviseur op het gebied van gedrags- en organisatieverandering. Hij werkte bij verschillende adviesbureaus (&Samhoud, Pentascope). Recent verscheen van zijn hand: Energy Boost voor jezelf, je team en je organisatie - Presteren omdat je er zin in hebt. Hij heeft een passie voor het creëren van bezielde en eigenzinnige organisatie, waarin mensen tot bloei komen en excelleren.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

donderdag

5

december 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.