Terug Hulp nodig
Masterclass Trendwatching: voorspel zelf de toekomst! - Richard Lamb Voorspel zelf de trends voor 2014!Je struikelt momenteel over trends & voorspellingen. In deze #freelunch geeft Richard Lamb jou de tools in handen om voortaan z...
41 keer bekeken

Masterclass Trendwatching: voorspel zelf de toekomst! - Richard Lamb

Masterclass Trendwatching: voorspel zelf de toekomst! - Richard Lamb

Voorspel zelf de trends voor 2014!

Je struikelt momenteel over trends & voorspellingen. In deze #freelunch geeft Richard Lamb jou de tools in handen om voortaan zelf een toekomstbeeld te schetsen. Lamb laat zien hoe hij sinds 1989 de toekomst nauwkeurig voorspelt voor bedrijven en overheden. Leidraad is het ´TO DO Brainstormmodel´ van Lamb waarmee je trends kunnen spotten en vertalen in strategie, kansen & innovaties. Uiteraard komt ook zijn ‘TrendsVerwachting voor 2014’ aan bod.

HRZoneRichard Lamb is trendstrateeg sinds 1989. Samen met Lieke Lamb vormt hij hét trendwatchers-duo van Nederland. Beide zijn managing partner van Bureau TrendWatcher.com, dat zich richt op strategisch advies, toekomstscenario´s en innovatie. Ze zijn regelmatig te horen op BNR Nieuwsradio, mede-initiator van de Trendrede die (sinds 2010) jaarlijks op de tweede dinsdag in september gepresenteerd wordt, veel gevraagd sprekers en worden regelmatig uitgenodigd door de politiek en ministeries om hun visie te geven.

donderdag

9

januari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.