Terug Hulp nodig

Stop met stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen! - Frans van Loef

Stop met stapelen: creëer capaciteit voor je doelstellingen! - Frans van Loef

2014, nieuwe plannen, maar waar haal je de tijd vandaan voor die nieuwe plannen? In iedere organisatie is direct capaciteit vrij te maken die je extra kan in zetten op top doelstellingen!

Hoe maak je binnen 4-6 weken organisatiecapaciteit vrij en met welke twee principes voorkom je dat organisatiecapaciteit over teveel zaken verdeeld wordt.

Je hoort het overal om je heen: 'Ik ben nooit klaar', 'Er komt alleen maar werk bij', 'Het een is nog niet af of het volgende sta alweer voor de deur'. Organisaties zitten overvol en toch lijkt dit als een gegeven te worden beschouwd. Er worden voortdurend nieuwe plannen en activiteiten gelanceerd. Dit "Stapelgedrag" heeft ver strekkende gevolgen: de focus verdwijnt, mensen in organisaties raken overbelast en resultaten verslechteren. Organisaties zijn stapelgek en toch is dit daadkrachtig en effectief tegen te gaan. Mensen slimmer laten werken is niet de zaligmakende oplossing, voorkomen van stapelgedrag heeft veel grotere impact.

Frans van Loef is auteur van het boek 'Stoppen met Stapelen'. Vanuit Freecapacity ondersteunt hij organisaties in het aanscherpen van hun focus en het optimaal benutten van hun capaciteit, door met activiteiten te stoppen in plaats van te blijven stapelen.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

donderdag

16

januari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.