Terug Hulp nodig
5 levenslessen van blije eikels voor meer succes - Jeroen Busscher Wat kun je bereiken met een positieve kijk op de werkelijkheid?Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blij...
75 keer bekeken

5 levenslessen van blije eikels voor meer succes - Jeroen Busscher

5 levenslessen van blije eikels voor meer succes - Jeroen Busscher

Wat kun je bereiken met een positieve kijk op de werkelijkheid?

Sommige mensen zijn altijd enthousiast, hebben altijd energie en zien altijd alles door een roze bril. Blije eikels noemt Jeroen Busscher dit soort mensen. Wat je ook van ze mag vinden, ze zijn vaak wel erg succesvol. Hoe doen ze dat? Aan de hand van korte levensprincipes legt Jeroen op speelse manier uit waarom de blije eikel zo effectief is, én wat je ervan kunt leren.

De Kracht van de Roze BrilJeroen Busscher (@jeroenbusscher) geldt als een van de meest vernieuwende (management)denkers van dit moment. Hij inspireert en adviseert leiders en beïnvloeders in alle denkbare branches. Hij doceert onder meer aan de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht en Business School Nederland en maakt seminars bij DenkProducties. Hij schreef onder meer de bestsellers Pimp je afdeling!, Troost voor werkende mensen, Turbomanagement en Onbeperkt houdbaar. Zijn nieuwste boek De kracht van de roze bril verscheen in november 2013.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

donderdag

30

januari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.