Terug Hulp nodig

Succes in cruciale gesprekken - Willeke Kremer

Succes in cruciale gesprekken - Willeke Kremer

Vaardigheden voor gesprekken die er écht toe doen.

Herken je dit? Tijdens een belangrijk gesprek laaien de emoties op, de ander schiet in de verdediging, of klapt juist dicht. Een oplossing is ver te zoeken en de relatie komt onder druk te staan. Hoe maak je iets bespreekbaar wat gevoelig ligt? Hoe ga je om met een gesprek waarbij veel op het spel staat, de meningen tegenstrijdig zijn en de emoties hoog oplopen.

Uit onderzoek blijkt dat organisaties die hun cruciale gesprekken succesvol voeren, betere resultaten halen en sterkere relaties bouwen. Mensen spreken zich uit en durven anderen aan te spreken door de dialoog aan te gaan. Met betere samenwerking en betere resultaten tot gevolg.

Tijdens de Freelunch leert Willeke Kremer je een cruciaal gesprek te herkennen en de eerste stappen te nemen om te zorgen voor een goede start van een cruciaal gesprek. Tevens behandelt ze de uitkomsten van een onderzoek dat de vijf cruciale gesprekken voor een soepel verlopend project weergeeft. 

Willeke Kremer (@willekekremer) is spreker, trainer en mede-eigenaar van VitalSmarts Benelux. Willeke is mastertrainer Cruciale gesprekken (Crucial Conversations) en Beïnvloeden van gedrag (Influencer). Als veelgevraagd trainer en spreker reist zij in binnen- en buitenland.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

Deelname aan het webinar is gratis. Kun je het webinar niet live bijwonen, maar heb je wel interesse? Meld je alsnog aan. Je kunt dan niet live vragen stellen, maar we sturen je wel na afloop de opname toe.

donderdag

6

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.