Terug Hulp nodig

Wanneer loont transparantie? - Piet Hein Coebergh

Wanneer loont transparantie? - Piet Hein Coebergh

Wanneer loont transparantie? Wat is het effect van transparantie op handel en vertrouwen? En wat betekent het voor je reputatie?

Terwijl de wereld transparanter wordt groeit de twijfel over de voor- en nadelen van transparantie. Voorstanders roemen de reinigende kracht van transparantie. Tegenstanders vrezen dat door vergaande transparantie de privacy en het onderling vertrouwen wegkwijnen. Waar ligt het optimum en welke keuzes heb je als individu en organisatie?

Piet Hein Coebergh (@phcoebergh) is Lector PR & Social media aan Hogeschool Leiden en partner bij Coebergh Communicatie & PR. Piet Hein is gepromoveerd op het communiceren van bedrijfsstrategie.

SMPSMP gecertificeerde  marketeer? Bij volledige deelname aan deze editie van Freelunch kun je gratis 0,5 PE punt verdienen. Meer weten?

 Deelname aan het webinar is gratis. Kun je het webinar niet live bijwonen, maar heb je wel interesse? Meld je alsnog aan. Je kunt dan niet live vragen stellen, maar we sturen je wel na afloop de opname toe.

donderdag

13

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.