Terug Hulp nodig

Management zoals het bedoeld is - Wessel Berkman

Management zoals het bedoeld is - Wessel Berkman

Wat maakt jouw organisatie zo onderscheidend? Wat zijn de Gouden Stippen? En hoe groot is de organische groei?

Elk bedrijf is ooit gestart vanuit een ambitie en soms zelfs vanuit een droom. Vaak de droom om de beste te worden in de sector. Bij veel organisaties is die ambitie verdwenen uit het DNA. Managers zijn meer bezig met mooie cijfers (omzet, marge en klanttevredenheid) dan het onderscheidend organisatie-DNA. Terwijl juist het DNA voor de organische groei zorgt. 

Waarom is DNA belangrijker dan mooie cijfers? En hoe creëer je een onderscheidend DNA? In dit gratis Freelunch webinar zal Wessel bewezen oplossingen bespreken hoe je daadwerkelijk organische groei kunt meten, managers uitdaagt te excelleren in hun rol en zo samen met de medewerkers een herkenbaar, onderscheidend organisatie-DNA bouwt wat toekomstperspectief bied.

Management zoals het bedoeld isWessel Berkman (@wesselberkman) richtte in 1999 het organisatie verbeterbureau The Brown Paper Company op en is investeerder in o.a. De Fietsfabriek. Daarnaast is hij succesvol schrijver van onder andere ‘Sales, 50% meer omzet in 90 dagen’ en veelgevraagd motivator en spreker. Zijn meest recente boek is: Management zoals het bedoeld is.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

donderdag

27

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.