Terug Hulp nodig

Special: Engaging Woman Of The Year @Puur & Stephan Fellinger

Special: Engaging Woman Of The Year @Puur & Stephan Fellinger

Waar content al jaren 'King' is, is engagement vooral 'Queen'.

In deze extra editie van Freelunch wordt de winnares van de Engaging Woman Of The Year: Anna-Maria Giannattasio (@puur) aan de tand gevoeld door niemand minder dan Stephan Fellinger. Hoe zet Anna-Maria social media in om haar doelstellingen te bereiken. Wat doet zij om mensen te boeien en binden? En hoe levert haar dat business op?  

Stephan FellingerStephan Fellinger (@fellinger) is een van de 100 meest invloedrijke mensen in de Nederlandse media. Hij behoort tot de meest gevraagde en best gewaardeerde sprekers en inspirators, binnen de media-branche. Hij werd recent gekozen tot de beste 3 internet marketing specialisten van Nederland. En hij was de eerste "Online Mediaman van het jaar" in Nederland.

SMPSMP gecertificeerde  marketeer? Bij volledige deelname aan deze editie van Freelunch kun je gratis 0,5 PE punt verdienen. Meer weten?

Deelname aan het webinar is gratis. Kun je het webinar niet live bijwonen, maar heb je wel interesse? Meld je alsnog aan. Je kunt dan niet live vragen stellen, maar we sturen je wel na afloop de opname toe.

maandag

10

februari 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.