Terug Hulp nodig

Waarom we kritiek haten en hoe je feedback geeft - Karin de Galan

Waarom we kritiek haten en hoe je feedback geeft - Karin de Galan

We weten allemaal dat we leren van feedback. Dat is ook waarom veel organisaties een cultuur willen waarin mensen elkaar durven aanspreken. Maar als je dat durft te doen, krijg je al gauw een ‘ja, maar’ terug.

Waarom is dat? Waarom levert feedback heel vaak boze reacties op? Waarom levert jouw goed bedoelde commentaar zoveel uitvluchten op (‘Pieter is nou eenmaal lang van stof!’) of jij-bakken (‘Alsof jij altijd zo goed opruimt!’)? En waarom hoor je maar weinig mensen zeggen: ‘Oh, fijn dat je me daarop wijst, daar kan ik van leren!’

In dit gratis webinar leer je waarom kritiek bijna altijd leidt tot zelfrechtvaardiging bij de ander. En je leert ook hoe je feedback zo geeft dat die minder weerstand oproept en mensen aan het denken zet.

Karin de Galan (@karindegalan) is een gerenommeerd trainer met ruim 20 jaar ervaring. Ze heeft meerdere boeken geschreven voor trainers en heeft een eigen didactisch model ontwikkeld. Van haar eerste boek ‘Trainen een praktijkgids’ zijn ruim 26.000 exemplaren verkocht. Haar bedrijf, de galan school voor training, verzorgt opleidingen en trainingen voor trainers.

donderdag

6

maart 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.