Terug Hulp nodig

Weet wanneer iemand liegt - Job Boersma

Weet wanneer iemand liegt - Job Boersma

De waarheid zit niet in wat iemand zegt, maar in wat hij nĂ­et zegt. Wat iemand echt vindt, denkt of gedaan heeft, kun je aflezen aan zijn gezicht. Zou het niet geweldig zijn als je elke leugen direct zou herkennen? Als je zou weten of een sollicitant overdrijft? Of een klant je belazert met een schadeclaim? Of een zakenrelatie liegt over zijn bijdrage aan een project? 

Hoe krijg je betrouwbare informatie over wat er echt gebeurt bij iemand? In dit gratis lunch webinar deelt Job Boersma drie praktische tips en inzichten hoe je met slimme verhoortechnieken en lichaamstaalanalyse kunt voorkomen dat mensen je bedriegen. 

Job Boersma (@JobBoersmaBV) is een veelgevraagd gastspreker en trainer. Als consultant adviseert, coacht en traint hij professionals en organisaties bij lastige bedrijfspolitieke processen en onderhandelingen. Als psycholoog bekwaamde hij zich in micro-expressies- en leugendetectietraining. Tevens is hij auteur van Ik weet dat u liegt - Echt alles over leugens en bedrog voor professionals.

Mediapartner van deze editie:
HRZone

donderdag

27

maart 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.