Terug Hulp nodig

Hoe werk je elke dag slimmer - Jerre Lubberts

Hoe werk je elke dag slimmer - Jerre Lubberts

Een bekende situatie: je komt tijd tekort. Er moet steeds meer gebeuren met minder mensen. Je hebt een aantal bekende technieken en apps (Getting Things done, Remember the Milk, Evernote, etc.) al geprobeerd, maar je bereikt toch steeds niet het gewenste resultaat.

Er ontbreekt iets.. De verbinding. Zou het niet fijn zijn om te weten op welk moment je welke tools en technieken het beste kan gebruiken? Vooral ook hoe je die zodanig kunt gebruiken dat ze elkaar complementeren en versterken en het bovendien makkelijker is om alles bij te houden.

In deze Freelunch gaat Jerre Lubberts, bekend van o.a. Lifehacking.nl, je een oplossing bieden voor bovenstaande uitdagingen. Bovendien ontvang je na het webinar een hulpmiddel om een nieuwe slimme manier van werken elke dag vol te kunnen houden. Jerre helpt mensen in allerlei organisaties op verschillende niveaus om meer de juiste dingen te gaan doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat vanuit rust en balans. Wil je dat ook? Doe dan mee met deze Freelunch en schrijf je in.

Over Jerre

Jerre Lubberts (@JerreLubberts) is een ervaren manager en ondernemer. Hij heeft sinds 1983 zowel binnen grote organisaties, alsook zelfstandig, bedrijven opgezet in de interactieve media, management consultancy, trainingen en ICT. Hij heeft MBA studenten lesgegeven over het inzetten van ICT en heeft zelf een Master Degree op het gebied van ICT en Bedrijfskunde. Daarnaast begeleidt Jerre de gang van ‘ist’ naar ‘soll’ met moderne ICT hulpmiddelen na interactieve sessies met alle betrokkenen. Jerre is recent met zijn bedrijf aHa!Coaching lid geworden van de World of Minds.

donderdag

18

december 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.