Terug Hulp nodig

Tips & trics voor productieve en gezonde medewerkers - MVO Nederland

Tips & trics voor productieve en gezonde medewerkers  - MVO Nederland

Als manager of HR-professional staat u de komende jaren voor grote uitdagingen. Bent u voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst? Zijn uw medewerkers duurzaam inzetbaar? Hoe zorgt u eigenlijk voor productieve, gezonde en bevlogen medewerkers? Allemaal vragen die Glenn van der Burg (People-expert bij MVO Nederland) beantwoordt in het webinar op 12 februari.  

Bedrijven die werken aan duurzame inzetbaarheid kunnen sneller inspelen op de veranderende arbeidsmarkt. Ze investeren bijvoorbeeld in de gezondheid van werknemers, scholing en betrokkenheid. Betrokken en vitale medewerkers hebben een directe invloed op uw bedrijfsresultaten. Volgens internationaal onderzoeksbureau Gallup hebben organisaties met een hogere betrokkenheid onder andere 27% minder ziekteverzuim, 18% hogere productiviteit en 18% meer aandeelhouderswaarde.  

Aan de hand van voorbeelden laat Van der Burg zien wat duurzame inzetbaarheid betekent in de praktijk. Koekjesbakkerij Veldt bedacht bijvoorbeeld ‘Gluren bij de buren’ om medewerkers toekomstbestendig te maken. Hij bespreekt met u de succes- en faalfactoren. En ligt de sleutel bij de medewerker of bij de ondernemer? U gaat naar huis met nieuwe inzichten en concrete handvatten om zelf te werken aan duurzaam inzetbare medewerkers.  

donderdag

12

februari 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.