Terug Hulp nodig
227 keer bekeken

Hoe werk je elke week slimmer? - Jerre Lubberts

Hoe werk je elke week slimmer? - Jerre Lubberts

Lukt het je prima om elke dag wat taken af te tikken maar heb je toch aan het einde van de week nog veel taken openstaan die eigenlijk af hadden moeten zijn? Moeite om overzicht te houden? Een overvolle agenda? Last van uitstelgedrag? Niet met de juiste dingen bezig? Veel tijdverlies? Niet goed voorbereid? Stress? Te weinig reflectie tijd?

Vanwege de enthousiaste reacties op onze vorige Freelunch webinar (en gratis poster) “Hoe werk je elke dag slimmer” hebben we besloten een webinar te gaan geven over “Hoe werk je elke week slimmer”. Ook nu weer inclusief gratis poster.

In deze webinar gaat Jerre Lubberts je vertellen hoe je tot een effectief weekritme kan komen, met overzicht over al je taken en inzicht in welke eerst moeten. Tevens krijg je handige tips om niet meer uit te stellen (en het Zeigarnik-effect slim toe te passen). Ook leer je tijd te besparen door te structureren, je agenda te ‘balanceren’ en beter om te gaan met stress. Verder zal hij tips geven over hoe je van het elke week slimmer werken een gewoonte kunt maken.

Net als bij de vorige Freelunch kan je na afloop een poster aanvragen. Deze keer zal hierin een 'flow' van de week zijn op genomen en krijg je andere tips om deze nieuwe slimme manier van werken elke week vol te houden. Jerre en zijn collega's geloven dat werk veel beter kan, nee moet. Ze helpen mensen in allerlei organisaties op verschillende niveaus om meer de juiste dingen te gaan doen in minder tijd, met meer plezier en resultaat, vanuit rust en balans. Wil jij dit ook? Doe dan mee met deze Freelunch en schrijf je in.‚Äč

donderdag

16

april 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.