Terug Hulp nodig
69 keer bekeken

Hoe realiseer jij jouw droomcarrière? - Sebastiaan Herkemij

Freelunch Summer School: Persoonlijke ontwikkeling
Hoe realiseer jij jouw droomcarrière? - Sebastiaan Herkemij

Ben je niet (helemaal) happy in je baan of bedrijf? Dan ben je niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat slechts 18% van de Nederlanders een droombaan heeft. 43% van werkend Nederland is niet blij met het werk dat zij doen. Dit hoeft niet zo te zijn, ook jij kan jouw droomcarrière creëren. Hoe kom jij tot een droomcarrière? Dit kan zowel een droombaan of droombedrijf zijn. Welke valkuilen kan je vermijden? Welke tips en geheimen zijn essentieel voor je droomcarrière?  

De vier belangrijkste sleutels voor jouw droomcarrière krijg je in dit webinar. In dit webinar ga je het volgende ontdekken:  
* Waar jouw droomcarrière mee begint en hoe wereldleiders dit inzetten
* De droomcarrière kampioenen mindset en hoe jij deze eigen kunt maken
* Dat jij je geluk in je carrière voor een groot gedeelte bepaalt en hoe je dit kunt doen
* Hoe jij vandaag nog meer zingeving, voldoening en passie kunt ervaren in je werk  

Over Sebastiaan Herkemij

Sebastiaan Herkemij is auteur, coach, spreker en trainer op het gebied van mindset, droomcarrière en persoonlijke ontwikkeling. Als pensioenconsultant had hij absoluut geen droombaan en besloot dit te veranderen. Hij ging één jaar lang op wereldreis, volgde meer dan 50 seminars over succes, ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. Hij interviewde 60 (bekende en onbekende) Nederlanders met een droomcarrière. Op basis van zijn eigen inzichten, ervaringen en die van de 60 geïnterviewden schreef hij zijn boek de DC code – tien sleutels om jouw droomcarrière code te kraken.

vrijdag

21

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.