Terug Hulp nodig

Ga voor Goud! - Anje-Marijcke van Boxtel | Coach Volvo Ocean Race

Freelunch Summer School: Management & Coaching
Ga voor Goud! - Anje-Marijcke van Boxtel  | Coach Volvo Ocean Race

We hebben allemaal op school gezeten en allemaal leerden we dat je moet verbeteren wat je niet goed kan. Eigenlijk bizar: excellerende mensen, en de bedrijven waar zij werken, zijn nooit begonnen met de vraag: "Waar ben ik niet zo goed in, wat zal ik 's bij gaan leren? Dan kan ik daar leuk een zaak in beginnen...."  

Je kunt alleen heel goed worden in waar je al goed in bent
Er is een omslag gaande in de manier waarop organisaties met tegenvallende prestaties omgaan. Werd voorheen het probleem gesignaleerd om vervolgens een oplossing te zoeken, tegenwoordig wordt veel meer vanuit drive gekeken. Wat wil iemand bereiken? Welke ambities heeft een medewerker? En hoe verhouden deze zich tot de strategie en doelstellingen van de organisatie?  

In dit webinar deelt Anje-Marijcke van Boxtel de Kompasvisie: de visie op leren, ontwikkelen en performance – uitgaande van drijfveren en talenten. Zij gebruikt daarbij aansprekende voorbeelden vanuit haar coachpraktijk van het Nederlandse zeilteam in de Volvo Ocean Race. 


Over Anje-Marijcke van Boxtel
Organisaties begeleiden het beste uit hun mensen te halen, mensen begeleiden om het beste uit zichzelf te halen, dat is kortweg wat Anje-Marijcke van Boxtel doet. De Director Coaching van SchoutenGlobal ontwikkelde de visie op leren en ontwikkelen van de organisatie. "Mijn passie ligt in het vertalen van de nieuwste wetenschappelijke inzichten naar de praktijk van het begeleiden van mensen, teams en organisaties. Om zodoende leren en ontwikkelen niet alleen effectiever te maken maar ook duurzamer en leuker!" Anje-Marijcke kan feilloos aangeven waar de fijne kneepjes van het vak zitten, wat de knelpunten zijn en hoe je die kunt tackelen. Zij werkt als thought leader in global projecten, traint in de masteropleiding voor coaches, geeft masterclasses en lezingen in organisaties en coacht met name in het bedrijfsleven. Als teamcoach heeft ze Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2014-2015 begeleid. Zij is psycholoog, internationaal gecertificeerd coach, lid van de Raad van Advies van het NOBCO/EMCC en lid van de Adviesraad van het Tijdschrift voor Coaching.

Daarnaast schreef zij samen met Aveline Dijkman het boek Goud
Bestel direct het boek Goud.

Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling. Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten& Nelissen Groep.

vrijdag

28

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.