Terug Hulp nodig

Presentatiekunst - Jeu Consten | Acteur

Freelunch Summer School: Communicatie
Presentatiekunst - Jeu Consten | Acteur

Behalve dat ik andragogiek gestudeerd heb en veel lesgegeven, is mijn deelname als acteur in 14 jeugdfilms van Henk van der Linden (met hoofdrollen als Pietje Bell, Sjors, Robinson Crusoe, Pim Pandoer) bepalend geweest voor mijn huidige beroep van presentatietrainer (sinds 1990).

Mijn publicaties op dit vlak zijn:
- Ik kwam, sprak en overwon (voorheen: De beamer voorbij)
- Plankenkoorts de baas (waaier presentatietips)
- Van plankenkoorts naar podiumlust (waaier)  

Mijn streven als presentatietrainer is dat mensen genoegen gaan beleven aan het spreken voor groepen. Daarbij besteed ik veel aandacht aan een pakkend begin en een sterk slot, lichaamstaal en stemgebruik, m.n. rustig tempo, intonatie en timing, ofwel het zetten van punten.  

Naast mijn trainingswerk houd ik me bezig met het schrijven van fictie (jeugdboeken vooralsnog) en ben ik bestuurslid van de stichting Nijmeegse Orgelkring (NOK) en de stichting Moderne Muziek Nijmegen.   


Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling . Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep.

dinsdag

11

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.