Terug Hulp nodig

Saaie bijeenkomsten? Gebruik de IMPACT-methode – Titia van der Ploeg | Trainer van het jaar 2014/2015

Freelunch Summer School: Trends
Saaie bijeenkomsten? Gebruik de IMPACT-methode  – Titia van der Ploeg | Trainer van het jaar 2014/2015

Bijeenkomsten zijn er in soorten en maten, variërend van het wekelijkse afdelingsoverleg tot een congres of training. Een inspirerende bijeenkomst is goud waard: gemotiveerde deelnemers gaan aan de slag en zijn productiever. Maar hoe zorg je er voor dat deze niet in het obligate praatje verzandt of vage uitkomsten oplevert?

Met de IMPACT-methode maak je van elke bijeenkomst een feest met een hoge opbrengst. Want elke bijeenkomst vraagt een forse investering: het kost geld, tijd en inzet van alle betrokkenen om deel te nemen. En dan is het
wel zo prettig als zo’n bijeenkomst iets oplevert.

Na dit webinar weet je hoe je zelf kunt zorgen voor bijeenkomsten met impact. De zes componenten hiervoor zitten al in het woord zelf. IMPACT is een acroniem, dat staat voor:

I = intelligent
M = motiverend
P = persoonlijk
A = actief
C = creatief
T = transfergericht

Tijdens dit webinar krijg je uitleg over de begrippen. Maar ook praktische tips en trucs om direct te gebruiken.

Ir. Titia van der Ploeg helpt professionals uit te blinken in hun eigen vakgebied. Dit doet zij als auteur, trainer en opleider van trainers en hbo-docenten. En dat wordt gewaardeerd: Titia is verkozen tot Nobtra Trainer van het Jaar 2014/2015. Met haar bedrijf Bureau 5 voor 9 laat ze mensen bloeien in hun persoonlijke uitstraling, communicatievaardigheden en didactische bekwaamheden. Titia is expert in het activeren en motiveren van groepen mensen. Daardoor gaan deelnemers graag met de inhoud aan de slag. Het komt regelmatig voor dat oud-deelnemers na jaren contact opnemen om hun successen te delen. Haar werkmotto is ‘Help mij het zelf te doen’. De toolkit Actiekaarten werkt daarbij als leerversneller.Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling. Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten& Nelissen Groep.

dinsdag

18

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.