Terug Hulp nodig
185 keer bekeken

Beinvloed anderen, begin bij jezelf - Bert van Dijk

Freelunch Summer School: Management & Coaching
Beinvloed anderen, begin bij jezelf - Bert van Dijk

Kees van Kooten zei ooit: 'communiceren is zo dicht mogelijk langs elkaar heen praten'. Terwijl we allemaal vanuit onze eigen bril naar de wereld kijken, moeten we samen doelen bereiken en als het even kan ook nog een prettige sfeer bewaren. Dat valt lang niet altijd mee. Er zijn talloze valkuilen, maar gelukkig even zoveel mogelijkheden om daaruit te blijven.  

De kunst is om je eigen gedrag zo te kiezen dat je anderen beïnvloedt in de richting van samenwerking. Niet makkelijk, wel aangenaam spannend. En vooral: heel nuttig voor je klanten, de organisatie, je collega's en... voor jezelf.  

Bert van Dijk is trainer, opleider en schrijver. Hij schreef 11 boeken, waaronder "Beïnvloed anderen, begin over jezelf" over de relatie tussen denken en handelen, de ingrediënten van interactie tussen mensen op het werk. Bert is directeur van de Leary Academy, die hij oprichtte om professionals te leren trefzeker te beïnvloeden.  

Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling . Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep. Meer leren over omgaan met lastige types? Op 13 oktober organiseert Thema een workshop met Bert van Dijk over dit onderwerp.

dinsdag

4

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.