Terug Hulp nodig

Eerste hulp bij tegenzin - Huub Schulte Fischedick

Freelunch Summer School: Management & Coaching
Eerste hulp bij tegenzin - Huub Schulte Fischedick

Iedereen heeft wel eens tegenzin. Jij ongetwijfeld ook. Geen zin in de vaatwasser uitruimen, de vuilnisbak legen of een overhemd strijken, of op het werk: geen zin in een vergadering, notulen uitwerken of overwerken. Door tegenzin verspillen we flink wat tijd met mopperen, onszelf zielig vinden of smoezen bedenken. Begrijpelijk, maar ook ontzettend onhandig. Want de meeste dingen doen we uiteindelijk toch, omdat het moet, afgesproken is of omdat het van ons verwacht wordt.  

Huub Schulte Fischedick & Ulberthe Wielinga schreven het boek ‘Eerste Hulp bij Tegenzin’ dat in september uitkomt. In dit webinar bespreken zij de belangrijkste oorzaken voor tegenzin. Hoewel je er nooit helemaal vanaf komt, kijk je na afloop anders naar je eigen gedrag en heb je een aantal tips om je tegenzin flink te verminderen.  

Huub & Ulberthe werken met hun bedrijf Buro Winners aan cultuur- en gedragsverandering in organisaties en teams. Ze doen dat op een lichtvoetige en confronterende manier. Ze dagen mensen uit om zichzelf niet zo serieus te nemen en hun gedrag effectiever te maken. Gewoon omdat het leven en het werk daar makkelijker en leuker van worden.

Meer weten over het aanpakken van tegenzin? Op 19 november organiseert Thema een workshop met Huub & Ulberthe over dit onderweg.

Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling. Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten& Nelissen Groep.


vrijdag

14

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.