Terug Hulp nodig
129 keer bekeken

Betere resultaten en meer succes - Berry Koeleman

Freelunch Summer School: Persoonlijke ontwikkeling
Betere resultaten en meer succes - Berry Koeleman

In dit Freelunch webinar neemt Berry Koeleman je mee “ Boven de Lijn ”.  Hij is de auteur van het gelijknamige boek. Onder de Lijn is het leven lastig en is er gedoe. Daar zijn klagende en zeurende mensen die anderen de schuld geven van hun omstandigheden. Boven de lijn is het leven leuk en gaat alles je gemakkelijk af. Boven de lijn ben je authentiek. Je waardeert jezelf en de anderen om je heen. Je neemt 100% verantwoordelijkheid. Boven de lijn gebeuren de leuke dingen, de mooie momenten en de blije gebeurtenissen. Boven de Lijn is een duidelijk en eenduidig communicatieplatform.

Het is heel eenvoudig: je bent namelijk Boven of Onder de Lijn. Boven de Lijn helpt om te focussen op de goede dingen en positieve acties te doen. Drie redenen om bij dit webinar zijn:

- Je krijgt tips en handvatten om zo veel mogelijk in flow te zijn.

- Het is een must see voor mensen die willen groeien en succesvol willen zijn. 

- We verloten een boek onder de live deelnemers.

Meer weten over boven de lijn? Op 22 oktober organiseert Thema een workshop met Berry Koeleman over dit onderwerp.

Dit webinar word je aangeboden door Uitgeverij Thema, de uitgever voor professionals en hun persoonlijke ontwikkeling. Naast onze eigen boeken, spellen en waaiers verkopen wij op www.thema.nl ook producten van andere uitgeverijen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Uitgeverij Thema is onderdeel van de Schouten & Nelissen Groep.


woensdag

12

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.