Terug Hulp nodig
77 keer bekeken

Shoppen in de boardroom; retail 2.0 - CARMEN WEST

Freelunch Summer School: Trends
Shoppen in de boardroom; retail 2.0 - CARMEN WEST

Een belangrijke afspraak, het geven van een presentatie, het bijwonen van een congres of gewoon ‘another day at the office’; in het leven van de werkende vrouw zijn talloze momenten waarop een gepaste, stijlvolle en elegante outfit gewenst is.  

Oprichters Eline Westerhof en Marijn Mostart misten in het (online) kledingaanbod deze fashionable looks specifiek voor de werkende vrouw.  

Vanuit het gegeven dat het leven van de (hoogopgeleide), werkende vrouw niet minder hectisch wordt in de toekomst, is het idee voor Carmen West geboren. Eline en Marijn hebben de krachten gebundeld en zijn gestart met het verwezenlijken van hun missie: om door middel van gepaste outfits, de werkende vrouw het beste uit zichzelf te laten halen.

Tijdens dit webinar krijg je tips en word je bijgepraat over RETAIL 2.0, gericht op de moderne werkende vrouw.

Over Eline en Marijn
Eline is voor haar master fashion & luxury brand management aan het Istituto Marangoni in Londen geweest en deed onderzoek naar de lifestyle van hoogopgeleide, werkende vrouwen. Eline deed vervolgens ervaring op als studio manager bij het Britse modehuis Alexander McQueen, waarvoor zij ook een belangrijke schakel was tijdens de Paris Fashion Week in 2013. In deze periode nam Eline de drukte, de hectiek en het gebrek aan tijd waar van werkende vrouwen in de mode-industrie. Ditzelfde geldt natuurlijk voor vrouwen werkzaam in de advocatuur, het bankwezen, de consultancy, het onderwijs, de overheid, et cetera.   In Amsterdam nam Marijn dezelfde trend waar. De Nederlandse vrouw wil wel, maar mist vaak tijd, durf en creativiteit in het samenstellen van een elegante look voor naar het werk. Marijn deed na haar master Communicatie- en Informatiewetenschappen ervaring op in PR bij L'Oréal en werkte daarna onder andere als redacteur in Amsterdam.  

woensdag

5

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.