Terug Hulp nodig

Je kunt veel meer dan je denkt

Evert Heintz
Je kunt veel meer dan je denkt

Tijdens dit webinar “Je kunt veel meer dan je denkt” legt Evert Heintz de verbinding tussen zijn bergklimervaring, het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht ® en de ongekende vermogens die in ieder van ons aanwezig zijn. Vanuit zijn bergklimervaring en het ongeluk dat hij heeft meegemaakt, waarbij hij 15 meter in een gletsjerspleet viel en het succesvol beklimmen van de Matterhorn nodigt hij je op een interactieve wijze uit om in je stretchzone te stappen. Dit is het gebied waar je nieuwe dingen leert.

Onderwerpen die tijdens het seminar aan bod komen zijn Mindset, (Oordeelvrije) aandacht, Verantwoordelijkheid en Ademhaling.

Evert Heintz inspireert mens en organisatie om vanuit vitaliteit in het dagelijkse werk te staan om hiermee de flow binnen een organisatie bewust te bevorderen. Hij reikt vanuit zijn levenservaring en de inhoud van De Piramide van inzicht ® concreet gereedschap aan op welke manieren je bewust je energieniveau kunt verhogen.

De toegevoegde waarde is dat je lekkerder in je vel gaat zitten, waardoor je creatiever en effectiever bent. De flow neemt toe en je krijgt meer lol in het werk.

Mark Belloni, Managing Director, Eneco Energy Trade
“Everts persoonlijke verhaal inspireert en de gepresenteerde technieken bieden naast inzicht in functioneren van lichaam en geest ook heel concreet aangrijpingspunten om je persoonlijke effectiviteit te vergroten.”

Aan het einde van het webinar is het mogelijk om je in te schrijven voor de Masterclass “The Power of Insight” OF een inspirerende lezing te boeken via SportsSpeakers.

donderdag

17

december 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.