Terug Hulp nodig
80 keer bekeken

Wat zijn de bouwstenen voor een goede HR-retention strategy?

Wat zijn de bouwstenen voor een goede HR-retention strategy?

Meer job opportunities, ruimte om je werk naar eigen inzicht in te vullen en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden maken het voor veel professionals makkelijker om te veranderen van baan. Waardering & beloning, onboarding, mentorships en work/life balance komen steeds nadrukkelijker voor in de HR-strategie. Talent aantrekken, binnenhalen en binnenhouden, daar gaat het om. Maar hoe doe je dat? Wat zijn de bouwstenen voor een succesvolle HR-retention strategy en hoe passen talentontwikkeling en employer experience daar in?  

Inhoudsdeskundige Lisanne de Rijke neemt u mee waar talent acquisitie, loopbaanontwikkeling,  performance management, employer experience en talent analytics de revue passeren. Ze laat u zien hoe u met retentie aan de slag kan gaan, hoe ontwikkeling via inzicht en leren daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Ze laat u kennis maken met cases uit de praktijk en zet ook u aan het werk.  

Schrijf u nu in voor dit gratis webinar aangeboden door GITP. Het webinar is bijzonder geschikt voor HR-managers, HR-adviseurs en HR-business partners.

 

Over GITP

Individuen en organisaties beter laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving: dat is de missie van GITP. Dit doen wij door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en door ontwikkeling mogelijk te maken. Het resultaat is dat mensen sterker, bevlogen en ge├»nspireerd zijn en organisaties renderend, relevant en effectief.  Met de combinatie van adviseurs, trainers, coaches, bedrijfspsychologen en assessmentdeskundigen heeft GITP een zeer brede expertise op de terreinen van Inzicht & Ontwikkeling. Dat maakt ons tot een uniek en veelgevraagd HRD adviesbureau in Nederland.

dinsdag

19

juni 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.