Hybride events

Bij Online Seminar geloven we dat hybride events de toekomst zijn: interactieve totaalproducties die de sfeer van offline moeiteloos combineren met het bereik, de betrokkenheid en het inzicht van online. Met hybride creëer je zoveel synergie dat 1+1 daadwerkelijk naar 3 transformeert.

Wil je écht
contact met je doelgroep?

Ben je op zoek naar een vernieuwend communicatieconcept voor een virtueel of hybride event? Of wil je optimaal gebruikmaken van innovatieve e-learning-faciliteiten? Met ons platform en state-of-the-art studio’s dragen we bij aan de realisatie van jouw succesvolle digitale communicatie. Vul het formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een van onze diensten? Wij helpen je graag.

Een magische totaalbeleving

Wij hebben alles in huis om je next-level hybride event op te zetten: van een interactief en datagedreven platform tot aan full-servicebegeleiding, hoogwaardige studio’s en een enorm netwerk van content- en distributiepartners.

Bereik ál je deelnemers

Wij hebben aandacht voor zowel je offline als online publiek. Betrek alle deelnemers eenvoudig via ons unieke event platform. Hou interactieve paneldiscussies en keynote speeches, én ga met iedereen in gesprek in de netwerklounge.

In 6 stappen naar
een succesvol webinar?

4 voordelen van de hybride events van Online Seminar

icoon kwaliteit

Complete productie van begin tot eind

Wij helpen je van a tot z mee om een complete productie neer te zetten. Maak gebruik van het veelomvattende Online Seminar-platform en krijg bovendien rechtstreeks toegang tot de beste presentatoren, opnameleiders, studio’s, contentmakers en distributiekanalen.

icoon bereik

Vergroot je bereik met factor tien

Bij een hybride event ben je niet gebonden aan een beperkt aantal gasten. De combi van online en offline zorgt voor een sterke toename in deelnemers. En dat niet alleen: ook is er een ondemandversie van je event, zodat je publiek ook na afloop mee kan doen.

icoon engagement

Engagement met hoofdletter E

Ga de interactie aan met het publiek in de zaal en betrek op hetzelfde moment alle online deelnemers bij je event. Benut eenvoudig de vele interactieve features van het Online Seminar-platform, zoals de chat, pollvragen en call-to-actions.

icoon rapportages

Krachtige rapportages

Wie keek naar welke sessie, hoe lang sloot het publiek aan bij je keynote speeches en welke deelnemers hebben interesse in een follow-up? Na afloop sturen we handige rapportages op gebruikersniveau, zodat je precies weet wat je event heeft opgeleverd.

500 klanten, 25.000 webinars en meer dan 1 miljoen interactieve kijkers: al 14 jaar dé webinarexpert.

Wanneer kies je voor een hybride event?

Door de covid19-pandemie zijn hybride evenementen sterk in opkomst. Maar wat zijn ze precies en wanneer kun je ze als bedrijf het best inzetten?

Lees verder

Hybride events: het beste van beide werelden

Langzamerhand mag er weer steeds meer, waardoor de stap terug naar volledig fysieke evenementen logisch lijkt. Inmiddels is echter gebleken dat hybride events veel voordelen opleveren.

Lees verder

Een hybride Prinsjesdagontbijt

700 ondernemers. Vier exclusieve locaties. Vier ronde tafels met experts en dagvoorzitters. Hoe kon het Prinsjesdagontbijt in coronatijd doorgang vinden? Hybride events bleken het antwoord.

Lees verder