Terug Hulp nodig

SaxoSelect: geautomatiseerd beleggen in expert portfolio’s

SaxoSelect: geautomatiseerd beleggen in expert portfolio’s

-- Advertorial --


Door innovatieve technologie te combineren met de expertise van toonaangevende financiële instituten als Morningstar en BlackRock proberen we de toekomst van hoe mensen beleggen vorm te geven. Met SaxoSelect introduceren we een aantal geselecteerde beleggingsportefeuilles, exclusief gebouwd voor cliënten van Saxo.

De afgelopen maanden hebben de verschillende portefeuilles interessante rendementen laten zien en zich bewezen gedurende verschillende marktomstandigheden. Schrijf u nu in en maak in een webinar van 1 uur kennis met een aantal geselecteerde beleggingsportefeuilles. Deze portefeuilles zijn uitermate geschikt voor beleggers die geen tijd, geen inspiratie of geen kennis hebben om hun vermogen goed te beheren.

De investment portfolio's die besproken worden in het webinar:
Balanced Portefeuille
Onze beleggingsportefeuilles, gebouwd met iShares ETFs van BlackRock en beheerd door Saxo Bank, bieden u de mogelijkheid verfijnd te investeren.
Aandelen Portefeuille
Investeer in een wereldwijde portefeuille van 30 kwaliteitsaandelen, actief beheerd en geanalyseerd door Saxo Bank in samenwerking met Morningstar.
Trading Strategieën
Hiermee combineert u de kennis en kunde van ervaren beleggers. Via ons online beleggingsplatform - SaxoTraderGO - kunt u automatisch een vooraf geselecteerde strategie volgen.

  • Eenvoudig beleggen met de kennis en kunde van professionele beleggers
  • U heeft de controle over uw investering. U kunt in- en uitstappen wanneer u dat wilt en direct weer over uw vermogen beschikken
  • Zeer scherpe tarieven

    Kosten: dit seminar is gratis
    Datum: dinsdag 25 oktober 2016
    Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur


  • dinsdag

    25

    oktober 2016

    Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.