Terug Hulp nodig

GoldRepublic - De rol van goud in de beleggersportefeuille


Op 5 maart organiseren GoldRepublic en IEX een online seminar. Spreker op deze avond is bekend schrijver en politicoloog Sander Boon, o.a. andere bekend van het boek de Geldbubbel.

We leven in economisch verwarrende tijden. Banken en de financiële sector worden volop door overheden en centrale banken ondersteund. Dit resulteert in een ogenschijnlijk voorzichtig herstel: er dienen zich weer beleggingsmogelijkheden aan.

Monetair gezien bewegen we echter geleidelijk richting een valutaoorlog. En ook onder de oppervlakte vindt geen herstel plaats. Integendeel. De reële economie kent een hoge en op veel plekken toenemende werkloosheid en het aantal faillissementen neemt toe.

In dit webinar komen de volgende vragen aan de orde:

  • Komt er een ontkoppeling tussen de financiële en de reële economie?
  • Wat is de reden voor de naderende valutaoorlog en welke gevolgen heeft het?
  • Geeft goud nog een duidelijk signaal dat er in de financiële en/of monetaire sfeer iets mis is, of is het signaal uitgeschakeld?
  • Is er misschien ook een ander signaal waar beleggers op kunnen letten?

De presentatie van dit gratis online seminar is in handen van Pieter Kort. De spreker is Sander Boon, die politicoloog is en als partner verbonden aan GSCG Market Intelligence. Vanuit GSCG adviseert Sander Boon institutionele beleggers over de rol van goud in een beleggingsportefeuille.

Boon heeft verder de afgelopen jaren de krachten in het financiële systeem bestudeerd en heeft naast verschillende publicaties meegewerkt aan het boek 'Als de Dollar valt'. Eind mei 2012 kwam zijn eerste boek uit, ‘De geldbubbel’, met als ondertitel ‘Hoe overheden en banken uw spaargeld hebben verkwanseld’.

Tijdens dit seminar is het mogelijk om direct uw vragen te stellen aan de mensen achter GoldRepublic.

Kosten: dit seminar is gratis

Datum: Dinsdag 5 maart 2013

Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur

 

dinsdag

5

maart 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.