Terug Hulp nodig

Hoe zullen de financiële markten zich verder ontwikkelen en waar liggen de kansen?

Het duo Niels Koerts en Arend Jan Kamp geven hun visie op de markt.

 

Marketwatcher Arend Jan Kamp en aandelenanalist Niels Koerts zullen op een luchtige manier de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen beursjaar bespreken. Ook zullen zij alvast vooruitblikken op 2021. Welke zwarte zwaan komt er mogelijk voorbij? En welke aandelen maken een grote kans om de markt te outperformen. Ook zal Niels ingaan op zijn eigen ervaringen met turbo's en uitleggen hoe beleggers met turbo's op de markt kunnen inspelen.

 

Bij Société Générale heeft u de keuze uit verschillende soorten beleggingsproducten zoals Turbo’s, Warrants, Factors, en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Certificaten.  

Voor meer informatie, klik hier

dinsdag

15

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.