Terug Hulp nodig

Beurzen op records. Waar liggen nu nog kansen?In dit webinar bespreken marketwatcher Arend Jan Kamp en aandelenanalist Niels Koerts de ontwikkelingen van de aandelenmarkt op dit moment. Zijn aandelen nou duur of goedkoop? Verder bespreken zij de overeenkomsten en verschillen met de dotcombubbel van eind jaren 90.  Ook gaan zij in op kansrijke sectoren en tot slot krijgt u vijf aandelentips. Vragen stellen gedurende het webinar is mogelijk. Gedurende de uitzending zullen de heren de meest interessante vragen eruit pikken.

Dit event wordt mogelijk gemaakt door Société Générale, uitgever van beursproducten zoals Turbo’s, Factors en Bonus Certificaten. Deze beursproducten worden genoteerd op de beurs van Euronext en kunnen via verschillende Nederlandse banken en brokers verhandeld worden. Onze producten zijn bedoeld voor de actieve doe-het-zelf belegger die een visie heeft op de markt. Ontdek nu het volledige aanbod beleggingsproducten aangeboden door Société Générale via beurs.societegenerale.nl

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. Deze producten kwalificeren als complexe producten en zijn bedoeld voor ervaren beleggers. De aanschaf van een financieel instrument kan een risico met zich meebrengen. Wij raden u daarom ten zeerste aan om de volledige productinformatie te lezen zoals opgenomen in de voorgeschreven documenten, zoals het prospectus of het essentiële informatiedocument. Deze documenten zijn terug te vinden via de website www.beurs.societegenerale.nl op de productpagina van elk uitgegeven beursproduct onder “Documentatie”. De goedkeuring van het prospectus kan niet worden beschouwd als aanprijzing van de effecten. U staat op het punt een product te kopen dat niet eenvoudig en misschien moeilijk te begrijpen is. Dit is een reclame uiting.

Door het opgeven van je e-mailadres geef je toestemming voor het ontvangen per mail van nieuwsbrieven en promotie van Société Générale.

woensdag

24

februari 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.