Terug Hulp nodig

De 10 meestgestelde vragen over Turbo's

De 10 meestgestelde vragen over Turbo's

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Turbo gaan Arend Jan Kamp van IEX en Erik Mauritz van Turbo-marktleider RBS in gesprek over wat je als belegger allemaal met Turbo’s kunt doen en welke strategieën er mogelijk zijn.

 -        Hoe werken Turbo’s precies?
 -        Bijzondere situaties: dividend, stop-loss, bid-only, hedgen
 -        Hoe kies je een hefboom?
 -        En uiteraard besteden Mauritz en Kamp veel aandacht aan uw vragen en de actuele markt

Datum:
3 juli 2014
Tijdstip: 20:00 tot 21:00 uur (valt niet samen met WK)
Kosten: dit seminar is gratis

Over Erik Mauritz
Erik Mauritz is bij RBS verantwoordelijk voor Turbo’s in Nederland en was mede-verantwoordelijk voor de introductie van de Turbo in 2004. Sindsdien heeft hij vele presentaties en webseminars gegeven over beleggen in het algemeen en Turbo's in het bijzonder.

Over Arend Jan Kamp
Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes After Hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken.

Arend Jan is van alle markten thuis en blogt (over) alles wat los en vast zit. Gebeurt er iets? Dan heeft Arend Jan dat als eerste en als hij het niet als eerste heeft, is het niet gebeurd :-) Als senior content manager is hij ook onzichtbaar aan het werk achter de IEX-schermen.

Over RBS
RBS biedt met beleggingsproducten toegang tot wereldwijde markten en diverse beleggingscategorieën voor elk soort belegger. In 2004 begon RBS - toen nog onder merknaam ABN Amro - met de uitgifte van Turbo's. Inmiddels staan er meer dan 2900 Turbo's uit op vele tientallen onderliggende waarden. RBS N.V. en RBS plc zijn onderdeel van The Royal Bank of Scotland Group plc. Voor informatie, bezoek RBS.

Belangrijk: vernieuwd webinarplatform 
Vanaf heden maakt IEX gebruik van een vernieuwd webinarplatform. U kunt inloggen met uw huidige accountgegevens echter kan het zijn dat u uw wachtwoord eenmalig dient aan te passen. Klik in dat geval bij het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten?' en uw wachtwoord wordt u per mail toegezonden. 

donderdag

3

juli 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.