Terug Hulp nodig

Geld opzijleggen voor de studie van uw kind(eren)

Kleine kinderen worden snel groot. En als ouder wilt u het allerbeste voor uw kind. Ook als uw zoon of dochter straks op eigen benen staat en misschien wel een studie wil doen. Wat kost het eigenlijk als uw kind gaat studeren? En hoe kunt u zich daar nu al op voorbereiden? Het lijkt misschien ver weg, toch is het goed om nu al stappen te zetten. Zeker nu we weten dat per 1 september 2015 het sociaal leenstelsel wordt ingevoerd*. Want voordat u het weet, is later nu.

Programma
Tijdens het online seminar behandelen ING-experts Herman Tange en Heidi van Eijk veelgestelde vragen over de kosten van een studerend kind.
- Wat kost een studerend kind eigenlijk?
- Wanneer kan ik het beste beginnen met geld opzij zetten?
- Kan ik hiervoor het beste sparen of is beleggen ook veilig?

Kijk ‘m terug
Het live seminar gemist? U kunt het online seminar op elk moment terugkijken op uw laptop en tablet. Zo bent u binnen 45 minuten helemaal op de hoogte van uw mogelijkheden. Velen gingen u al voor: dit is het best bekeken online seminar van ING.

* Het live online seminar vond plaats toen het besluit over het sociaal leenstelsel nog niet was genomen. Inmiddels is besloten dat het leenstelsel per 1 september 2015 wordt ingevoerd.

woensdag

25

juni 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.