Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars

Wat kunt u van de beurs verwachten komend halfjaar?

242 keer bekeken

Een half jaar na de publicatie van Beleggingsvisie 2017 komen onze beleggingsexperts met hun update daarop. Waar denken we anders over dan een half jaar geleden? Wat verrast ons? En vooral: wat betekent dit voor uw beleggingen en ons beleid? Bob Homan, hoofd ING Investment Office en Marieke Blom, hoofd ING Economisch Bureau nemen u ...

Datum: 6 juni 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Zeg rente, wat doe je met mijn spaargeld?

2138 keer bekeken

Wij Nederlanders zijn gek op sparen. Niet zo gek dus dat de extreem lage rente nogal wat vragen oproept. Hoe komt die rente eigenlijk zo laag? Moet u straks gaan betalen om te mogen sparen? En is een oude sok dan weer de beste plek om een potje op te bouwen? In ons online seminar ...

Datum: 10 mei 2017
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Wat staat u als belegger in 2017 te wachten?

443 keer bekeken

Wat kunt u van de beurs verwachten komend jaar? Gaat de obligatierente stijgen? Wat zou dat betekenen voor de verwachte rendementen op obligaties? En op vastgoed? In ons online seminar van 13 december hoort en ziet u onze visie op de economie en de beurs in 2017.

Bob Homan en zijn team van experts zit voor ...

Datum: 13 december 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Startup your business: innovatie bij familiebedrijven

64 keer bekeken

Live vanuit Carré: seminar 14 november 2016

Het huidige ondernemersklimaat vraagt om snelle innovaties; dit geldt ook voor familiebedrijven. Maar waar de één focust op innovatie binnen het familiebedrijf, gaat de ander op zoek naar nieuwe verdienmodellen buiten of naast het familiebedrijf. Inspirerende sprekers van bekende familiebedrijven delen hun kennis en ervaringen vanuit Carre.

Programma onder leiding ...

Datum: 14 november 2016
Duur: 90 minuten
Bekijk het webinar

Wat betekent de miljoenennota voor u?

157 keer bekeken

Op Prinsjesdag presenteert de minister van Financiën weer de belangrijkste financiële plannen van de regering. Misschien vraagt u zich af: “Wat staat er dit jaar in de miljoenennota?”, “Waar liggen de kansen voor mij als belegger?” of “Welke belastingmaatregelen kan ik het beste nemen?”

Wilt u weten wat er voor u gaat veranderen? De experts van ...

Datum: 22 september 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Wat nu het Verenigd Koninkrijk uit de EU wil stappen?

167 keer bekeken

De Britten hebben ervoor gekozen om geen lid te blijven van de Europese Unie (brexit). Wat is de visie van ING op deze uitslag? En wat betekent een brexit voor uw beleggingen? Simon Wiersma, Investment Manager van het ING Investment Office, praat u bij over wat een brexit kan betekenen voor de financiële markten. Ook ...

Datum: 27 juni 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Update Beleggingsvisie 2016: wat staat ons nog te wachten?

901 keer bekeken

Een half jaar na de publicatie van Beleggingsvisie 2016 geeft Bob Homan zijn visie op de rest van 2016. Waar bent u als belegger aan toe? Welke rendementen kunt u dit jaar nog verwachten? En gaat ING haar strategie nog aanpassen? U kunt direct uw vragen stellen aan onze beleggingsexperts.

Datum: 7 juni 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Ontdek beleggingskansen met technische analyse

1023 keer bekeken

Met technische analyse kunt u trends en patronen herkennen in de beurskoersen. Wilt u weten hoe u dit doet? En voor welke aandelen en indices wij kansen zien? Schrijf u dan in voor ons online seminar op 5 april.

In dit online seminar bespreekt Bas Heijink - Technisch Analist bij ING, columnist bij IEX.nl en winnaar ...

Datum: 5 april 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Online seminar bedrijfsoverdracht

433 keer bekeken


Bijna elke directeur-grootaandeelhouder (dga) krijgt ermee te maken: de bedrijfsoverdracht. Veel dga’s  zien daar tegenop en stellen de overdracht uit. Door tijdig met de opvolging of overname aan de slag te gaan maakt u het proces een stuk overzichtelijker. Mis deze mogelijkheid niet en meld u direct aan.

Programma 
Tijdens dit online seminar behandelen Guido Heijnen en Riemke ...

Datum: 8 maart 2016
Duur: 1 uur
Bekijk het webinar

Geld opzij zetten voor de toekomst van uw kind

996 keer bekeken

Vraagt u zich ook weleens af of uw kind(eren) later kan studeren? De meeste ouders willen een financieel steuntje in de rug geven voor een gelukkige toekomst. Of dat nu is voor een studie, een rijbewijs of bijvoorbeeld een eigen woning. Maar wanneer begint u met geld opzij zetten voor uw kind? En waarvoor en ...

Datum: 16 februari 2016
Duur: 40 minuten
Bekijk het webinar