Terug Hulp nodig

Voor hetzelfde geld maak je de wereld beter

Online seminar over duurzaam beleggen

Een groeiend aantal Nederlanders kiest ervoor om te beleggen in bedrijven die rekening houden met mens en milieu. Wilt u dit ook? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de strategie Duurzaam van ING. In ons online seminar op 20 februari leggen wij u precies uit hoe duurzaam beleggen bij ING in z’n werk gaat. En komt u ook te weten wat uw geld u op kan leveren.

Hoe duurzaam is ING zelf?

Wij kunnen ons voorstellen dat u het liefst belegt in een bank die zelf ook duurzaam is. In dit seminar leggen wij u daarom graag uit hoe ING omgaat met duurzame thema’s. Hoe staat het bijvoorbeeld met onze arbeidsomstandigheden? Zijn wij al CO2-neutraal? Verstrekken wij financieringen aan niet-duurzame bedrijven? Ook over deze onderwerpen vertellen wij u graag meer. Bovendien kunt u live vragen stellen of chatten met onze experts. Het gratis seminar duurt van 20.00 tot 21.00 uur.

Aanmelden online seminar

Aanmelden is heel eenvoudig. Vul online het formulier in, u ontvangt dan een e-mail met een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens logt u in voor de start van het seminar.

dinsdag

20

februari 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.