Terug Hulp nodig

Blijven wonen in je ideale huis

Door Monique Londema

Uitdagingen en ideeën bij advies aan de financieel ervaren hypotheekklant

Het bepalen van de betaalbaarheid van hypotheeklasten nu, straks en later is een belangrijk onderdeel van het hypotheek adviesproces. De wensen van de klant spelen hierbij een grote rol. Stel, dat die wens is oud worden in de huidige woning. Is die wens dan haalbaar als blijkt dat het inkomen op dat moment ontoereikend is om de hypotheek voort te zetten? En wat betekent het als de hypotheekrenteaftrekduur voorbij is of een geldverstrekker de geldlening opeist, omdat de looptijd van de hypotheek is verstreken?

Dit zijn slechts enkele uitdagingen waar een financieel adviseur voor komt te staan bij advies aan de financieel ervaren klant. Welke uitdagingen zijn er nog meer en welke ideeën en oplossingen zijn er voor een dergelijke situatie? En wat zijn dan de fiscaal-juridische aandachtspunten? Wij willen tenslotte de klant in beweging krijgen om deze zaken tijdig onder ogen te zien. Hoe kunnen we dat doen? Tijdens het webinar neemt Monique Londema je mee in deze onderwerpen.

Aanmelden Online Seminar
Aanmelden is heel eenvoudig. Vul online het formulier in, u ontvangt dan een e-mail met een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens logt u in voor de start van het seminar.

vrijdag

6

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.