Terug Hulp nodig

Aandachtspunten in de eigenwoningregeling bij doorstromers

Door Rob Timmermans

Aandachtspunten in de eigenwoningregeling bij doorstromers

 De wet- en regelgeving op het gebied van de eigenwoningregeling leidt in de adviespraktijk regelmatig tot problemen. Door alle wijzigingen de afgelopen jaren kan de complexiteit van de samenhang van de regels, zowel bij bestaande als bij nieuwe eigenwoningschulden, leiden tot onduidelijke situaties.

De problematiek van het overgangsrecht en de juiste samenstelling van de eigenwoningschuld bij mutaties in met name de aflossingsverplichting, spelen vooral bij doorstromers een grote rol.

In dit webinar geeft Rob Timmermans duidelijkheid over veel voorkomende situaties bij doorstromers, waarmee je in de dagelijkse adviespraktijk te maken hebt. Op begrijpelijke wijze geeft Rob uitleg over onder andere het overgangsrecht, verhuisregelingen, de aflossingsverplichting, de aflossingsstand en de resterende periode van renteaftrek.

Aanmelden Online Seminar
Aanmelden is heel eenvoudig. Vul online het formulier in, u ontvangt dan een e-mail met een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens logt u in voor de start van het seminar.

 

 

dinsdag

24

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.