Terug Hulp nodig
Samen kunnen we het verschil maken ten tijde van het coronavirus Dit webinar gaat in op de meerwaarde die de financiële dienstverlener in deze tijd kan bieden aan consumenten en bedrijven die te maken krijgen met de financiële gevolgen...

Samen kunnen we het verschil maken ten tijde van het coronavirus

Door Jurjen Oosterbaan Martinius
619 keer bekeken

Dit webinar gaat in op de meerwaarde die de financiële dienstverlener in deze tijd kan bieden aan consumenten en bedrijven die te maken krijgen met de financiële gevolgen van het coronavirus.  

Jurjen Oosterbaan Martinius, directeur Bureau DFO, verzorgt dit webinar:  

“Juist nu kan elke financieel adviseur voor zijn relaties het verschil maken! Door er te zijn voor klanten die zich zorgen maken en klanten goed te informeren en verder te helpen bij het nemen van beslissingen over hun financiële situatie. Banken, verzekeringsmaatschappijen en adviseurs die nu goed met elkaar samenwerken kunnen voor heel veel mensen in deze moeilijke tijd veel betekenen”  

Tijdens het webinar wordt onder meer ingegaan op:  

- De rol die de financieel adviseur op zich kan nemen
- Aantal adviezen die te maken hebben met de bedrijfsvoering van het financieel advieskantoor
- Communicatie en positionering van het kantoor
- Actuele ontwikkelingen en aandachtspunten voor de financieel adviseur
- Eerste verkenningen voor de periode waarin het coronavirus zal zijn overwonnen  

Ook bespreken we tijdens het webinar wat ING kan doen voor klanten die als gevolg van de situatie rondom het coronavirus hun hypotheeklasten mogelijk niet meer kunnen betalen.

Aanmelden
Aanmelden is heel eenvoudig. Vul online het formulier in, je ontvangt dan een e-mail met een inlognaam en wachtwoord. Met deze gegevens log je in voor de start van het webinar.

woensdag

25

maart 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.