Terug Hulp nodig
Krijgt corona ook grip op de woningmarkt? Voor jou: een update van de economische ontwikkelingen en de Nederlandse woningmarkt In dit online seminar deelt onze eigen hoofdeconoom Marieke Blom haar hernieuwde besc...

Krijgt corona ook grip op de woningmarkt?

Door Marieke Blom
2623 keer bekeken

Voor jou: een update van de economische ontwikkelingen en de Nederlandse woningmarkt

In dit online seminar deelt onze eigen hoofdeconoom Marieke Blom haar hernieuwde beschouwingen op de woningmarkt. Natuurlijk betrekt ze hier de laatste economische ontwikkelingen bij en alle andere factoren die hierbij een rol spelen. De plotselinge aanwezigheid van het coronavirus zet alles in een ander daglicht en brengt onzekerheid met zich mee op allerlei fronten. Maar welk effect heeft dit nou op de woningmarkt? Blijft de woningmarkt ongemoeid of is daar ook nog het nodige te verwachten? Mis deze laatste update op de woningmarkt niet en schrijf je nu gelijk in!  

Marieke Blom is hoofdeconoom van ING in Nederland. Haar missie is om economie begrijpelijk en relevant te maken voor collega's, adviseurs en klanten. Ze wil mensen daarmee helpen om betere financiële beslissingen te nemen.

dinsdag

16

juni 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.