Terug Hulp nodig

Nationaal Salaris Onderzoek: Techniek

Nationaal Salaris Onderzoek: Techniek

Bent u op zoek naar technici? Dan kent u ongetwijfeld de vraag hoe u werknemers in deze schaarse functiegroep aantrekt en behoudt.

Antwoorden op deze vraag en inzichten in trends, krijgt u tijdens de webinars op basis van de uitkomsten van het Nationaal Salaris Onderzoek. Dit onderzoek is uitgevoerd door Intermediair en Nyenrode Business Universiteit in 2015. Ruim 120.000 respondenten hebben aan het onderzoek  mee gedaan!

Werving in de technische sector
Het eerste webinar richt zich op werving in de technische sector. Neem deel aan het webinar en u hoort hoe u arbeidsvoorwaarden kunt inzetten om de juiste kandidaten te werven. Het webinar is interactief van opzet en wordt geleid door hoogleraar Jaap van Muijen van Nyenrode Business Universiteit. Deelname aan het webinar is geheel kosteloos.

In slechts één lunchpauze bent u helemaal op de hoogte!

Webinars per functiegroep
In totaal organiseren Intermediair en Nyenrode vier webinars, elk gericht op een specifieke functiegroep:
Techniek dinsdag 16 februari 12:00 uur
Management dinsdag 8 maart 12:00 uur
Onderwijs dinsdag 19 april 12:00uur
ICT dinsdag 21 juni 12:00 uur

Whitepaper met onderzoeksresultaten
Wilt u de digitale onderzoeksresultaten van het  Nationaal Salaris Onderzoek ontvangen? Via deze link kunt u de whitepaper downloaden.

Webinar terugkijken
In november 2015 werd een webinar gehouden op basis van de onderzoeksresultaten van het Nationaal Salaris Onderzoek. U kunt dit webinar terugkijken via Youtube

dinsdag

16

februari 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.