Terug Hulp nodig

Nationaal Salaris Onderzoek: Management

Nationaal Salaris Onderzoek: Management

U wilt waardevolle werknemers aantrekken én behouden? U wilt antwoorden op HR vraagstukken, zoals wat motiveert die ene topmedewerker die u zoekt voor een managementfunctie? 

Antwoorden op deze vragen en inzichten in trends, krijgt u tijdens de webinars op basis van de uitkomsten van het Nationaal Salaris Onderzoek. Meld u nu aan voor het webinar Management door rechts op de button te klikken.

Dit onderzoek is uitgevoerd door Intermediair en Nyenrode Business Universiteit in 2015, waar meer dan 120.000 respondenten aan mee hebben gedaan! Download de whitepaper.

Nu zullen wij met de komende webinars dieper inzoomen op vier functiegroepen:
Techniek reeds gehouden 16 februari 2016 - bekijk het webinar
Management dinsdag 8 maart  12:00 uur
Onderwijs dinsdag 19 april 12:00 uur
ICT dinsdag 21 juni 12:00 uur

Het tweede webinar geeft u specifieke antwoorden en tips, gericht op werving voor de functiegroep Management. Benieuwd hoe u arbeidsvoorwaarden moet inzetten om de juiste kandidaten te interesseren voor uw vacature? U kunt zich geheel kosteloos aanmelden door rechts op de button te klikken. U heeft de mogelijkheid om interactief deel te nemen aan de discussie en vragen te stellen aan hoogleraar Jaap van Muijen van Nyenrode Business Universiteit.

In slechts één lunchpauze bent u helemaal op de hoogte!

dinsdag

8

maart 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.