Terug Hulp nodig

Nationaal Salaris Onderzoek: ICT

Nationaal Salaris Onderzoek: ICT

U wilt waardevolle werknemers aantrekken én behouden? U wilt antwoorden op HR vraagstukken, zoals wat motiveert die ene top medewerker in de ICT, die u zoekt?

Antwoorden op deze vragen en inzichten in trends, krijgt u tijdens de webinars op basis van de uitkomsten van het Nationaal Salaris Onderzoek. Dit onderzoek is uitgevoerd door Intermediair en Nyenrode Business Universiteit in 2015, waar meer dan 120.000 respondenten aan mee hebben gedaan!

Hiervan hebben wij een whitepaper geschreven - die u via deze link kunt downloaden - en een webinar gehouden op 16 november 2015, dat is terug te kijken via YouTube

Nu zullen wij met de komende webinars dieper inzoomen op 4 functiegroepen.
Techniek dinsdag 16 februari 12:00 uur
Management dinsdag 8 maart  12:00 uur
Onderwijs dinsdag 19 april 12:00 uur
ICT dinsdag 21 juni 12:00 uur

Het eerste webinar zal u specifieke antwoorden en tips geven, gericht op werving in de technische sector. Benieuwd hoe u arbeidsvoorwaarden moet inzetten om de juiste kandidaten te interesseren voor uw vacature? Voor u geheel kosteloos! U heeft de mogelijkheid om interactief deel te nemen aan de discussie en vragen te stellen aan hoogleraar Jaap van Muijen van Nyenrode Business Universiteit.

In slechts één lunchpauze bent u helemaal op de hoogte!

dinsdag

21

juni 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.