Back Need help
42 OnDemand views

Thema beleggen: Toekomstbestendige businessmodellen

Dit maakt een businessmodel toekomstbestendig
Thema beleggen: Toekomstbestendige businessmodellen

Samen met topspecialisten uit de internationale beleggingswereld en Nederlandse wetenschap organiseren Fondsnieuws en Investment Officer een online kennissessie over toekomstbestendige businessmodellen.Wie de top twintig van de breedste Amerikaanse aandelenindex S&P 500 van 1990 en nu vergelijkt, treft weinig overeenkomsten. Toch is er een selecte groep bedrijven die van constante waarde is in die index. Zij hebben een langere levenscyclus dan het gemiddelde en doorstaan ogenschijnlijk de test der tijd. Wat is hun geheim?

Volgens onze speciale gast Yousri Mandour, docent aan de Nyenrode businessuniversiteit en auteur van verschillende managementboeken, is innovatie een sleutelbegrip. In zijn onderzoek en boeken richt hij zich op de vraag waarom het sommige bedrijven lukt blijvend klantwaarde te realiseren. Tijdens zijn keynote neemt hij ons mee op de ‘de klantreis’ naar innovatie.

Of abonnementsmodellen onderdeel uitmaken van die klantreis laten we voor nu in het midden, maar dat ze succesvol zijn is een feit, aldus Walid Azar Atallah, senior portfolio manager van de subscriptie strategie van Thematics Asset Management (onderdeel van Natixis IM). Hij wordt geïnterviewd over hoe te beleggen in de subscriptie-economie.

Elektronische auto’s of EV’s hebben aantoonbaar de toekomst van persoonlijk transport in handen. Raj Shant, Portfolio Specialist bij Jennison Associates, een dochter van PGIM Investments, legt uit hoe de EV-markt zal schalen en waarom het een geweldige beleggingsopportuniteit kan zijn.

 

 

Wednesday

8

September 2021

This event has already occurred, you have to be logged in to watch it.