Terug Hulp nodig
108 keer bekeken

Alle ins & outs over de overgang van de inkomensverzekering(en) naar het Centraal Volmacht Bedrijf (CVB) en de uitgebreide dekking met Amplio

Alle ins & outs over de overgang van de inkomensverzekering(en) naar het Centraal Volmacht Bedrijf (CVB) en de uitgebreide dekking met Amplio

Op 31 januari a.s. organiseert Klap Verzekeringsmakelaar een webinar over de overgang van onze inkomensverzekering(en) van NLG Vomacht naar CVB – HBZ en  Amplio.

Vanaf 1 januari zijn we een nieuwe samenwerking met het Centraal Volmacht Bedrijf (CVB) gestart. We werken vanaf deze datum, op het gebied van verzuimverzekeringen, samen met CVB in plaats van NLG. 

Tijdens dit webinar krijgt u, als werkgever, alle relevante informatie die betrekking heeft op deze verandering binnen de inkomensverzekering(en) en krijgt u de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Welke zaken zijn veranderd en gaan we nader op in;

- Methode van ziektemeldingen
- Goedkeuring van schade uitkeringen
- Wie zijn Amplio Verzuimexperts  en wat is de uitgebreide dekking van Amplio

Wij begrijpen dat u zorgeloos wilt ondernemen, waarbij u goed wilt zorgen voor uw medewerkers. Met dit webinar levert Klap daar graag een actieve bijdrage aan en vertellen wij u graag hoe Klap uw bedrijf en uw medewerkers hierin kan ondersteunen.

Na registratie ontvangt u een aanmeldbevestiging met de daarbij behorende link naar onze webinar live-stream.

maandag

31

januari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.