Terug Hulp nodig
238 keer bekeken

Financials in de zorg

Financials in de zorg

Op maandag 7 februari van 15.30 – 17.00 uur organiseert KPMG, digitaal, de jaarlijkse bijeenkomst “Financials in de zorg” voor controllers, financieel bestuurders en directeuren in de gezondheidszorg. Dit jaar met als thema “Digitale gegevensuitwisseling in de zorg, wat gaat dat ons kosten?”

Als Covid-19 ons iets heeft geleerd is het wel dat de digitale gegevensuitwisseling zondermeer essentieel is. In de zorg zien we al langer dat bovenregionaal inzicht in onder andere capaciteit noodzakelijk is om de toenemende zorgvraag en krimpende arbeidsmarkt het hoofd te bieden. Tegelijkertijd vraagt dit investeringen, maar hoe hoog zullen die investeringen zijn, hoe moet daar mee om worden gegaan in meerjaren begrotingen en wat is de verantwoordelijkheid van de financial in de zorg hierin? Hierover gaan we in gesprek met Bert Pfeiffer, Chief Information Officer (CIO) bij Zuyderland en Hylke Kingma, partner KPMG.  Daarnaast bespreken we zoals gebruikelijk de laatste wijzigingen in de richtlijnen voor de jaarverslaggeving en de impact op de jaarrekening van 2021.

Programma
15:30 uur          Welkom door Redmer Greveling, Partner KPMG
15:35 uur          Update verslaggeving jaarrekening door Frederike van Eekeren, Partner KPMG
16:00 uur          Q & A
16:15 uur          In gesprek over het thema met Bert Pfeiffer, Chief Information Officer (CIO) bij Zuyderland
16:45 uur          Q & A
17:00 uur          Einde 

Aanmelden
Wilt u digitaal deelnemen? Dit kunt u kenbaar maken door u via de button aan de rechterzijde van deze pagina aan te melden.
U ontvangt direct na aanmelding een bevestiging per e-mail. Na het bijwonen van de volledige webcast ontvangt u een deelnamecertificaat.

Indien u vragen heeft over het aanmelden kunt u contact opnemen met Elle Eissens via events@kpmg.nl.

maandag

7

februari 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.