Back Need help
51 OnDemand views

Hoe komt u sterker en financieel gezonder uit de COVID-19 crisis?

Verhoog de EBITDA van uw organisatie ondanks economische tegenwind door middel van een Digitale Private Equity Lens
Hoe komt u sterker en financieel gezonder uit de COVID-19 crisis?

Organisaties die snel en daadkrachtig handelen, hebben de grootste kans om sterker en gezonder uit een crisissituatie te komen. Met een economische prognose van sterke financiële tegenwind vanwege de COVID-19 crisis is het van cruciaal belang voor organisaties om proactief een plan te ontwikkelen. Met name Private Equity ondernemingen hebben in tijden van crisis veel baat gehad bij zo’n plan.

Wilt u, net als Private Equity, snel bepalen hoeveel waarde er nog in uw organisatie zit om zo uw EBITDA te verhogen? Wilt u de duurzame efficiency en effectiviteit van uw organisatie verhogen middels een concreet en snel uitvoerbaar plan? Wilt u snel en breed uw management mobiliseren? En dit allemaal binnen de restricties van het werken op afstand? Indien u zich herkent in deze vragen en u een managementpositie vervult binnen een organisatie van 100+ medewerkers, meld u zich dan aan voor onze webcast over de Digitale Private Equity Lens.  


Daarin lichten we toe welke mogelijkheden de Digitale Private Equity Lens biedt om COVID-19 uitdagingen aan te pakken en te overwinnen. We gaan onder meer in op gerealiseerde resultaten, de belangrijkste bouwstenen en de digitale & data componenten van de Private Equity Lens. Erik de Cock, CFO van USG People België, heeft deze lens met succes toegepast en vertelt u over zijn ervaringen en de relevantie voor grotere organisaties.  


De webcast start om 8.30 uur en duurt 45 minuten. Aanmelden voor de webcast kan via de aanmeldknop aan de rechterkant. De webcast is in het Nederlands.

 

Programma:

Introductie - Raymond Timmer

Gerealiseerde resultaten – Erik de Cock, CFO USG People België

Uitleg Digitale Private Equity Lens – Camal Handor en Sander Klous

Vervolgstappen – Camal Handor

Q&A – Raymond Timmer  

Tuesday

16

June 2020

This webinar has already occurred, you have to be logged in to watch it.